Retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Volg deze stappen:

  1. Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar klantenservice@huidharmonie.nl.
  2. Je ontvangt van ons een retourformulier. Print deze uit en voeg het toe aan je retourpakket.
  3. Stuur je product(en) binnen 14 dagen na ontvangst terug in – indien in redelijkerwijze mogelijk – de originele verpakking.

Zodra wij je retour hebben ontvangen en gecontroleerd, storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op je rekening.

Na de melding heb je nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Make-up en andere verzegelde producten mogen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet verbroken is.
  • De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.
  • Defect of verkeerd product ontvangen?

Is er iets mis met je bestelling? Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via klantenservice@huidharmonie.nl en we zorgen voor een passende oplossing.

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitwisselingen

Wij vervangen artikelen alleen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op customerservice@huidharmonie.nl

Terugbetalingen

We laten het u weten zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, betaalt u automatisch uw oorspronkelijke betaalmethode terug. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Alle retourzendingen moeten worden verzonden naar: De Wetering 65 4906CT Oosterhout

Vragen?
Heb je vragen over betalen of retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@huidharmonie.nl 

Kantoorlocatie (geen bezoekadres): De Wetering 65 4906CT Oosterhout